19 Νοε 2015

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει τη δίωξη του Δημάρχου Πάτρας Πελετίδη από τις δικαστικές αρχές διότι αρνήθηκε το 2014 να παραδώσει στοιχεία στο υπουργείο εσωτερικών με σκοπό την απόλυση των συναδέλφων.
Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι χέρι με τη καταστολή και τις διώξεις. Η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστερά δεν διστάζει να διώκει όσους παλεύουν για τα εργατικά δικαιώματα γιατί πρόθυμα σχεδιάζει και υλοποιεί τις αντεργατικές κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλίων.
Βάζουν στο στόχαστρο τους τον Δήμαρχο Πάτρας γιατί υπερασπίσθηκε τους εργαζόμενους του δήμου του αλλά το σπουδαιότερο γιατί υπερασπίσθηκε το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Ταυτόχρονα κουβέντα δεν λένε για κάποιους άλλους που συνειδητά καταπατούν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων
Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους, γιατί όπως αυτοί διάλεξαν μεριά, τη μεριά της υπεράσπισης του κεφαλαίου και των συμφερόντων τους έτσι και εμείς έχουμε διαλέξει το μετερίζι του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στον κομμουνιστή Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη.        



                                      H Διοίκηση του Συνδικάτου