19 Νοε 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ 5ΜΗΝΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει ορισμένες δυνάμεις όπου με μια σειρά μεθοδεύσεις προσπαθούν να υπονομεύσουν τη σημερινή κινητοποίηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥμαζί με τις επιτροπές των 5μήνων για το δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία η πλειοψηφία του Σωματείου δηλώνει ότι η στάση δεν αφορά όλο το προσωπικό αλλά μόνο τους εργαζόμενους με ελαστικές μορφές εργασίας. Στην Αγία Βαρβάρα η πλειοψηφία του Σωματείου κατεβάζει τις ανακοινώσεις και δηλώνει ότι δεν πρέπει να απεργήσει κανείς. Παρόμοιες καταγγελλίες για κατέβασμα των ανακοινώσεων  έχουμε και για το Μαρούσι.

Τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ, συνεχίζουν το βρώμικο πόλεμο, να διασπούν τους εργαζόμενους ανάλογα με τη σχέση εργασίας. Σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι είναι επιτατική ανάγκη να δώσουμε ενιαία τη μάχη για το δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας να πάρουν μέρος μαζικά στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου που κύρηξε το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ αλλά και στη συγκέντρωση στις 13:00 μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας.



                                      H Διοίκηση του Συνδικάτου