22 Νοε 2015

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 5ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ 5ΜΗΝΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2015 ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 12:00.
Συναδέλφοισσα – συνάδελφε 5μηνίτη. Μετά από δύσκολους αγώνες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα ενιαία και συντονισμένα μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ κόντρα στην συγκυβέρνηση, του  ΟΑΕΔ και τις δημοτικές αρχές που βολεύονται με αυτές τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας, καταφέραμε κατακτήσαμε το αυτονόητο. Να έχουμε ίσα εργασιακά δικαιώματα με το μόνιμο προσωπικό (ωράριο, άδειες, ΜΑΠ, γάλα κ.τ.λ) εκτός από το μισθό. Τους δείξαμε ότι οι μαζικοί, οι σωστά προσανατολισμένοι αγώνες φέρνουν αποτελέσματα.
Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Να είμαστε κανονικοί εργαζόμενοι και όχι ωφελούμενοι ώστε να έχουμε κανονικό μισθό και ΌΧΙ τα ψίχουλα των 495 ευρώ που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ατομικές ανάγκες μας.
Απαιτούμε τη πρόσληψη μας. Διεκδικούμε το δικαίωμα μας στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη Εργασιακά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα.
Σήμερα παλεύουμε για να μην ξανά γυρίσουμε στην ΑΝΕΡΓΙΑ και την ανασφάλεια για το τι θα ξημερώσει. Δεν μπορεί μια ζωή να εξαρτιόμαστε από τη πενιχρή σύνταξη των γονιών μας. Έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για τους εαυτούς μας και για τα παιδιά μας. Απαιτούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έχει κηρύξει για τη ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2015 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  από τις 11:30 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΥΣ του ΩΡΑΡΊΟΥ  για να βοηθήσει ώστε να πάρουμε μαζικά μέρος στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 12:00 μπροστά στο ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ενιαία μαζί με τους Μόνιμους να παλέψουμε για ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.