13 Νοε 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Μετά από πρωτοβουλία της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΚΑ &ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ συμμετέχει και καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Δήμων αλλά και εργαζόμενους στους δήμους στη σύσκεψη με θέμα : «Η επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση από την σκοπιά των εργαζομένων στα ΒΑΕ. Οργάνωση της πάλης για την προστασία της ζωής των εργαζομένων, την υπεράσπιση και διεύρυνση των κατακτήσεων».

Συνάδελφοι
Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Η κυβέρνηση και τα επιτελεία της προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κατευθύνσεις των δανειστών δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης προετοιμάζει και νέο χτύπημα στη Κοινωνική Ασφάλιση στα τέλη του Νοέμβρη.
Παρά τις εγκυκλίους και τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου ότι δεν θα θιγούν τα ΒΑΕ  η κατάσταση δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ειδικά στο κλάδο μας θα πρέπει να απαιτήσουμε να εισαχθούν και άλλες ειδικότητες πέρα από αυτές που υπάρχουν σήμερα.
Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο για  το πότε και πως θα εξαπολύσει την επίθεση. Και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε.

Η σύσκεψη θα γίνει την
Τετάρτη 18 Νοέμβρη, στις 6μμ,
στην αίθουσα του συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας
(Βεραντζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όρ.)






H Διοίκηση του Συνδικάτου