8 Νοε 2015

Όλοι οι εργαζόμενοι στην απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στην Ομόνοια στις 10:30. Προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 10:00 στη πλ. Κάννιγγος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Να μην πάει ώρα χαμένη σε κάθε χώρο δουλειά οι εργαζόμενοι να δώσουν την μάχη για την επιτυχία της απεργίας. Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση της απεργίας στα χέρια τους. Να στείλουμε μήνυμα με τη μαζική  μας συμμετοχή στην απεργία, να βάλουμε φρένο στα σχέδια τους,  αυτοί είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα όρθιο. Θα τους αφήσουμε; Είναι μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας, συνεχίζουν και ολοκληρώνουν την επίθεση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, με στόχο την πλήρη διάλυση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης έχει απομείνει.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλουν συναίνεση για να μας φτάσουν στον πάτο. Καμία ανοχή, καμία αναμονή δεν πρέπει να χαθεί χρόνος να σημάνει ξεσηκωμός, σε κάθε αμαξοστάσιο, σε κάθε υπηρεσία.. Οργανώνουμε τον αγώνα μας, αντιστεκόμαστε, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Θα μας βρουν μπροστά τους, να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Καλούμε τους εργαζόμενους να οργανώσουν την εργατική λαϊκή απάντηση στην νέα επίθεση. Μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις, καμία ανοχή στην «αριστερή» κυβέρνηση που χρησιμοποιεί την ψήφο του λαού στις πρόσφατες εκλογές για να τον βάλει στο χέρι, να του κλείσει το στόμα, να τον βάλει στην άκρη.
Ξεσηκωμός, αυτή να είναι η απάντηση. Η απεργία στις 12 του ΝΟΕΜΒΡΗ να αποτελέσει την αρχή για να ορθώσουμε ένα τείχος απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -  ΑΝΕΛ να τους κόψουμε τον αέρα. Να στείλουμε το μήνυμα ότι εργαζόμενοι δεν είπαν την τελευταία λέξη. Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας! Να μην περάσει η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια που ωφελεί στην ουσία την κυβέρνηση για να περάσει τα μέτρα χωρίς αντιδράσεις.
Είναι ανάγκη στις σημερινές συνθήκες να νιώσουν τη δύναμή μας και να την νιώσουμε και εμείς! Φοβούνται την επιτυχία της γενικής απεργίας. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει! Ξέρουν από τι κινδυνεύουν! Ανησυχούν και μόνο στην ιδέα ο εργαζόμενος λαός να γίνει αληθινά πρωταγωνιστής και όχι θεατής, με μαζικό οργανωμένο και μαχητικό τρόπο.
Η ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12/11 να γίνει η αφετηρία νέων αγώνων που θα προετοιμάζει την αντεπίθεση των εργαζομένων.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ  ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικού ξεσηκωμού σε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από σχέση εργασίας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!
Έχουμε τη δύναμη! Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!
·        Ετοιμάζουν και νέες απολύσεις μέσα από τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών.
·        Ετοιμάζουν να μειώσουν ακόμα περισσότερο τους μισθούς μας μέσα από το νέο μισθολόγιο.
·        Ετοιμάζουν και νέα κινητικότητα, αυτή τη φορά υποχρεωτική.
·        Καταργούν τα Βαρέα κα Ανθυγιεινά από το σύνολο των εργαζομένων στα αμαξοστάσια και στα τεχνικά συνεργεία.
Όλοι στον αγώνα! Ξεσηκωμός!

H Διοίκηση του Συνδικάτου