28 Απρ 2021

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Τσίρμπας και οι συνοδοιπόροι του, έγιναν πρωταγωνιστές αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων. Συγκριμένα σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έφεραν εκτός των προβλεπόμενων προθεσμιών μόλις το τελευταίο 24ώρο την ίδρυση Αναπτυξιακού Οργανισμού.

Άμεσα το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας. Κάτω από την πίεση και τις φωνές των εργαζομένων η συνεδρίαση  αναβλήθηκε.

Ο πόλεμος δεν σταματάει εδώ. Γνωρίζουμε καλά ότι η διοίκηση του δήμου Αγίων Αναργύρων θα επιδιώξει να το επαναφέρει το επόμενο διάστημα. Και θα πρέπει και πάλι να πάρει απάντηση από τους εργαζόμενους αλλά και από τους δημότες του δήμου. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μην στηθεί και να μην λειτουργήσει κανένας Αναπτυξιακός Οργανισμός ούτε στους Αγίους Αναργύρους ούτε παντού. Γνωρίζουμε καλά ότι το επόμενο διάστημα η επίθεση της κυβέρνησης και των δημάρχων θα ενταθεί. Οι αναπτυξιακοί οργανισμοί αποτελούν βασικά εργαλεία για την υλοποίηση της αντιλαϊκής – αντεργατικής πολιτικής τους. Μέσα από τις συγκεκριμένες εταιρείες επιδιώκουν να εκποιήσουν ολόκληρες υπηρεσίες των δήμων στους επιχειρηματικούς ομίλους για να ενισχύσουν την κερδοφορία τους.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Τώρα πρέπει να σημάνει γενικός ξεσηκωμός. Να μην επιτρέψουμε να γίνει καμιά συζήτηση σε καμιά οικονομική επιτροπή ή δημοτικό συμβούλιο. Οργανώνουμε την αντεπίθεση μας. Παίρνουμε μαζικά μέρος στην απεργία στις 6 του Μάη. Νεκρώνουμε όλους τους χώρους δουλειάς. Βροντοφωνάζουμε ότι ούτε στους Αγίους Αναργύρους – Καματερό, ούτε πουθενά δεν θα στηθούν ούτε θα λειτουργήσουν Αναπτυξιακοί Οργανισμοί.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ