1 Δεκ 2016

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9:00 ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΡΑΗ ΣΤΙΣ 09:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσα / φε
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ τη Παρασκευή 2 του Δεκέμβρη προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλους τους εργαζόμενους ΑΜΕΑ από τις 09:00 το πρωί μέχρι το τέλος της βάρδιας.  Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας, στηρίζουμε τους συναδέλφους ΑΜΕΑ των Δήμων μας, να συμμετέχουν μαζικά στο παναπηρικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στην Ομόνοια, ενάντια στις περικοπές τους.
Η επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κλιμακώνεται για όλους τους εργαζόμενους. Στόχος της είναι η παρά πέρα μείωση του μισθολογικού κόστους προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών αλλά και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Από την επίθεση τους δεν γλυτώνει κανένας ούτε καν τους ΑΜΕΑ. Μειώνουν για ακόμα μια φορά τα επιδόματα και τις συντάξεις αναπηρίας, χρησιμοποιώντας ως μηχανισμό υλοποίησης της αντιλαϊκής πολιτικής τα ΚΕΠΑ που κατακρεουργούν στη κυριολεξία τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των ΑΜΕΑ.
Απέναντι σε αυτή την λυσσαλέα επίθεση κανένας δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος. Αν εμείς δεν τους σταματήσουμε αυτοί θα συνεχίσουν ακόμα περισσότερο την επίθεση τους. Τώρα ήρθε ης στιγμή της δικιάς μας αντεπίθεσης. Να διεκδικήσουμε ότι χάσαμε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.
Δίνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης στις περικοπές των αναπηρικών συντάξεων και των επιδομάτων στην ένταξη τους στο ελάχιστο εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα. Ετοιμαζόμαστε για μεγάλη αναμέτρηση. Να ακυρώσουμε το σχεδιασμούς της κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αγωνιστικά διεκδικούμε:
ü Να σταματήσουν τα σφαγεία των ΚΕΠΑ.
ü Ούτε ένα 1 ευρώ περικοπή στα επιδόματα αναπηρίας και συντάξεις.
ü Επέκταση επιδομάτων σε κατηγορίες που σήμερα δεν παίρνουν όπως οι κωφοί, πάσχοντες από ΣΚΠ, άνοια, καρκινοπαθείς κλπ.
Με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες μας στον 21ο αιώνα, ενάντια στο συμβιβασμό και την μοιρολατρία. Ασπίδα μας η αλληλεγγύη. Για μια ζωή με δικαιώματα σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.

Παίρνουμε την υπόθεση των δικαιωμάτων μας στα δικά μας χέρια.
την παρασκευη 2 δεκεμρη στην σταση εργασιασ από 9:00 εωσ την ληξη της βαρδιασ και συγκεντρωση 09:30 ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΡΑΗ.

σΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες,
γονείς & κηδεμόνες σε θέση μάχης!
     


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ