27 Μαρ 2012

Συνάντηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ με τον αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη 27 Μάρτη

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε την Δευτέρα 26 Μάρτη  παράσταση διαμαρτυρίας και συναντηθήκαμε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου όπου καταγγείλαμε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ο οποίος υλοποιώντας την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, μας αναγκάζει να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για γιατρούς και  φάρμακα.
Απαιτήσαμε πλήρη, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με αναβαθμισμένες παροχές Υγείας.  
Την Τρίτη 27 Μάρτη η διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ όπου καταγγέλθηκε η δραματική συρρίκνωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που αναγκάζει τους εργαζόμενους να πληρώνουν για να βρουν την Υγεία τους σε γιατρούς και  φάρμακα, καθώς και τα ιδιαιτέρα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω της ανθυγιεινότητας  της εργασίας.
Ο αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ δεσμεύτηκε να μελετήσει τις προτάσεις του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και την επόμενη βδομάδα σε νέα συνάντηση θα δώσει απαντήσεις.
Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην στάση εργασίας την Πέμπτη 29 Μάρτη από της 12 έως το τέλος του ωραρίου και στην συγκέντρωση που οργανώνει το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ στη 13.00 στο Παρακαταθηκών και δανείων γιατί μετά το πετσόκομμα των μισθών μας δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στα δυσβάσταχτα χρέη  από τους τόκους των δανείων.


                                               H Διοίκηση του Συνδικάτου