15 Απρ 2015

Στάση Εργασίας ενάντια στους δολοφόνους χρυσαυγίτες πρώτη μέρα της δίκης τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Χίτλερ.
Είναι φονιάδες. Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη τραμπούκικη δολοφονική επίθεση κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, τις δεκάδες ύπουλες άνανδρες επιθέσεις κατά μεταναστών.
Είναι αυτοί που συστηματικά καταπατούσαν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων στήνοντας δουλεμπορικά γραφεία εντός της βουλής.
Η χρυσή αυγή ξεπετάχτηκε κατά τη διάρκεια  της  οικονομικής καπιταλιστικής  κρίσης, είναι γέννημα θρέμμα του σημερινού σάπιου συστήματος, καθημερινά αποδεικνύει ότι κύριος αντίπαλος της είναι το οργανωμένο εργατικό κίνημα, σύμμαχοι της και χρηματοδότες της είναι η εργοδοσία δηλαδή οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές.
Σήμερα διάφοροι άλλοι ανάμεσα τους και κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες σιγοντάρουν την ίδια προσπάθεια που παρουσιάζει τη Χρυσή Αυγή ως ένα απλό κοινοβουλευτικό κόμμα! Το ναζισμό δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει το σύστημα που το γεννά ! Η μαζική πάλη του λαού και της νεολαίας σε κατεύθυνση ρήξης με το σύστημα μπορεί να απομονώσει και να ξεριζώσει τη Χ.Α. και οριστικά και αμετάκλητα.
Οι συνάδελφοι δεν θα πρέπει να δείχνουν καμιά ανοχή στους πολιτικούς απόγονους των γερμανοτσολιάδων και στους υμνητές της χούντας αντιθέτως να πνίγουν κάθε φωνή που πάει να ξεπεταχτεί.

Καλούμε του συναδέλφους να πάρουν μέρος στην στάση εργασίας τη Δευτέρα 20-4-2015 από τις 07:30 μέχρι τις 11:30 και να δώσουν δυναμικό στη πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι στη Νίκαια στις 08:00 το πρωί.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου