21 Απρ 2015

Όλοι στη συγκέντρωση συναυλία του ΠΑΜΕ τη Κυριακή 26-4-2015 στο ολυμιακό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφε συναδέλφοισσα 
Το ΠΑΜΕ συμπληρώνει 16 χρόνια ζωής από την ίδρυση του και καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 26 Απρίλη στις 18:30 στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ. 

Το ΠΑΜΕ δημιουργήθηκε στις 3 Απρίλη του 1999 μέσα από μια σύσκεψη συνδικαλιστών από όλους τους κλάδους δουλειάς και του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Την ιδρυτική του διακήρυξη την υιοθέτησαν και τη υπόγραψαν εκατοντάδες συνδικαλιστικοί φορείς, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία.
 
Από τη ίδρυση του το ΠΑΜΕ έχει δώσει άλλη πνοή στο κίνημα. Σε όλη του τη πορεία αποτελεί συνοδοιπόρος, αρωγός, εμπνευστής στους αγώνες των εργαζομένων. Αποτελούσε και αποτελεί το μοναδικό αποκούμπι των εργαζομένων για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς εξ ‘αιτίας των πολιτικών των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εγγυητής της ενότητας των εργαζομένων, καρφί στο μάτι της εργοδοσίας. Τις θέσεις του τις ακούει και τις υπολογίζει το σύνολο της εργατικής τάξης. Δεν είναι τυχαίο ότι πολεμιέται λυσσαλέα από το σύνολο της εργοδοσίας και από τα τσιράκια της τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Η διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση συναυλία του ΠΑΜΕ στις 26 Απρίλη στις 18:30 στο ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ αφιέρωμα στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Για να προμηθευτείτε προσκλήσεις να απευθυνθείτε στα μέλη του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ του Δήμου σας.


H Διοίκηση του Συνδικάτου