24 Απρ 2015

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τις ανάγκες των εργαζομένων.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σήμερα Παρασκευή 24-4-2015 προχώρησε σε συγκέντρωση και κοινή παράσταση  διαμαρτυρίας με τις Δημοτικές Αρχές της Πετρούπολης, του Χαϊδαρίου και της Καισαριανής αλλά και με τους προέδρους των Σωματείων εργαζομένων της Πετρούπολης και του Χαϊδαρίου.

Στη συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κύριο Πουλάκη απαιτήσαμε να καταργηθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου διότι πέρα από τη μισθοδοσία που δεν διασφαλίζεται, δεν διασφαλίζονται ούτε τα λειτουργικά έξοδα των παιδικών σταθμών, των κοινωνικών δομών αλλά και των ίδιων των δήμων. Ενώ οι τρεις δήμαρχοι γνωστοποίησαν στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου ότι τα δημοτικά συμβούλια των τριών δήμων με αποφάσεις τους δεν θα μεταφέρουν τα ταμειακά διαθέσιμα τους στη Τράπεζα της Ελλάδος.

Από τη μεριά του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου παρέμεινε στις θέσεις του, ότι τα  ταμειακά διαθέσιμα θα χρησιμοποιηθούν ως «ατού» στη διαπραγματευση με τους δανειστές, δηλαδή με τους τοκογλύφους όπως τους αποκαλούσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προεκλογικά.

Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Κανένας δεν μπορεί να πάιζει με τα λεφτά των εργαζομένων και των δημοτών προκειμένου να σωθούν τα κέρδη των βιομηχάνων και των εφοπλιστών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στο σημερινό μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 19:00 στην Ομόνοια.


H Διοίκηση του Συνδικάτου