17 Ιουλ 2013

Δημοσιογράφος – μάνατζερ των εργολάβων για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας των Δήμων



 Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του ομίλου Αλαφούζου για να αναλάβει την καθαριότητα των Δήμων. Με βάση αυτό ο ραδιοσταθμός και η τηλεόραση του Σκάϊ έχουν αναλάβει εργολαβία τη συκοφάντηση των εργαζομένων στους Δήμους και του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών που προσφέρουν.
Απροκάλυπτα στην εκπομπή του κυρίου Πορτοσάλτε την Τρίτη 16/7/2013 με καλεσμένο τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη του πρότεινε να μην περιμένει το κράτος, αλλά σε εκπομπή που θα κάνει ο ίδιος τις ερχόμενες μέρες να καλέσει τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και εταιρίες ιδιωτικών συμφερόντων ώστε δημόσια να δώσουν προσφορές!! για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στους Δήμους.
Με μαθηματική ακρίβεια αυτά που προτείνει ο εργολάβος δημοσιογράφος του Σκάϊ Πορτοσάλτε θα δοθεί ζεστό χρήμα στο κεφάλαιο και θα οδηγήσει στην επιβολή νέων φόρων και χαρατσιών στην λαϊκή οικογένεια, στην ενίσχυση της ανταποδοτικότητας, στην υποβάθμιση των παρερχόμενων υπηρεσιών. Αυτό το δρόμο επιβάλλει η πολιτική της κυβέρνησης της Ε.Ε της τρόικας.  Αυτή θα είναι η πολιτική του «Δήμου Α.Ε.».
Κίνητρο τους είναι η όποια ανάπτυξη η κερδοφορία των επιχειρήσεων και όχι η εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.
Άλλωστε με τα μνημόνια και τα πολυνομοσχέδια που έχουν ψηφίσει οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις τους έχουν δώσει τα περιθώρια στο κεφάλαιο και τα τσιράκια τους να ξεσαλώνουν και να ζητάνε άμεσα όλα τα φιλέτα του δημοσίου να περάσουν στους ιδιώτες και τους εργαζόμενους πλήρεις εξαθλιωμένους.
Να είναι σίγουρος ο εργολάβος κύριος Προτοσάλτε και ο Σκάϊ ότι οι εργαζόμενοι  θα τους δώσουμε την απάντηση που τους χρειάζεται ανατρέποντας τα σχέδια τους και το σάπιο σύστημά τους.
                                        H Διοίκηση του Συνδικάτου