9 Οκτ 2011

Όλοι στη στάση εργασίας την Τρίτη 11 Οκτώβρη από τις 11,30 έως το τέλος του ωραρίου και στην συγκέντρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 12 το μεσημέρι

Συνάδελφοι εργαζόμενοι Οκτώβρης 2011


Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε μας έχουν κάνει τη ζωή κόλαση. Χρεοκοπούν το λαό, για τη σωτηρία του κεφαλαίου. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος, δεν το δημιουργήσαμε εμείς. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία.


Μέχρι εδώ! Τέρμα οι θυσίες για τη σωτηρία των κεφαλαιοκρατών και τα κέρδη των δανειστών.


Έχουμε τη δύναμη, μέσα από τον οργανωμένο αγώνα να τους σταματήσουμε. Το αν αυτά τα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης, κεφαλαίου και τρόικας θα εφαρμοστούν και πόσο, δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς. Πριν από όλα θα εξαρτηθεί από την δική μας αποφασιστικότητα. Από την οργανωμένη δική μας απόφαση να πούμε ως εδώ και μη παρέκει.


Συνεχίζουμε τον αγώνα για να απορρίψουμε το νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο, που οδηγεί πλέον τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων κάτω από το όριο της φτώχειας, στην εξαθλίωση. Ήδη μέχρι τώρα ένας εργαζόμενος των ΟΤΑ έχει χάσει πάνω από έξι μισθούς!


Για να εναντιωθούμε στην εφεδρεία, και στις απολύσεις.


Για να μην δεχόμαστε καμιά στάση πληρωμών από τους Δημάρχους και το κράτος, καμιά περικοπή κοινωνικών δαπανών, καμιά συγχώνευση - κατάργηση, καμιά ιδιωτικοποίηση.


Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια – συλλογικά και οργανωμένα.


Δεν χωράνε ταλαντεύσεις, δεν χωράνε αυταπάτες. Καμιά συναίνεση - καμιά ανοχή.


Η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 5 του Οκτώβρη αλλά και οι καταλήψεις σε γκαράζ, δημαρχεία και Χ.Υ.Τ.Α. δείχνουν την θέληση των εργαζόμενων με τον αγώνα τους να ανατρέψουν αυτή την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.


Όλοι μαζί, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέοι και νέες σε κοινό μέτωπο πάλης για να εμποδίσουμε τα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και τα χειρότερα που έρχονται, για μια ζωή με δικαιώματα. Όλοι μαζί στον αγώνα για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική, την εξουσία της δικτατορίας των μονοπωλίων.


Κλιμακώνουμε την πάλη μας με μαζική συμμετοχή στην πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη 19 Οκτώβρη και στην συγκέντρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 11 το πρωί.


H διοίκηση του Συνδικάτου