1 Οκτ 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30 π.μ.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30 π.μ.



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Σεπτέμβρης 2011



Μέχρι εδώ! Μας έχουν κάνει τη ζωή κόλαση. Τέρμα οι θυσίες για τη σωτήρια των κεφαλαιοκρατών και τα κέρδη των δανειστών.



Χρεοκοπούν τον λαό, για τη σωτηρία του κεφαλαίου



Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος, δεν το δημιουργήσαμε εμείς. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία.


Έχουμε τη δύναμη, μέσα από τον οργανωμένο αγώνα να τους σταματήσουμε. Το αν αυτά τα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης, κεφαλαίου και τρόικας θα εφαρμοστούν και πόσο, δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς. Πριν από όλα θα εξαρτηθεί από την δική μας αποφασιστικότητα.


Από την οργανωμένη δική μας απόφαση να πούμε ως εδώ και μη παρέκει.


Ο μόνος δρόμος, η μόνη επιλογή, είναι ο οργανωμένος αγώνας, η αντίστασή μας, η αντεπίθεσή μας.


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο κλάδο σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και την συγκέντρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 10 30 το πρωί।




ü Για να απορρίψουμε το νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο, που οδηγεί πλέον τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων κάτω από το όριο της φτώχειας, στην εξαθλίωση. Ήδη μέχρι τώρα ένας εργαζόμενος των ΟΤΑ έχει χάσει πάνω από έξι μισθούς!


ü Για να εναντιωθούμε στην εφεδρεία, και στις απολύσεις. Οργανωμένη, συλλογική αλληλεγγύη σε κάθε απολυμένο, σε κάθε άνεργο συνάδελφο. Όλοι για έναν και ένας για όλους!


ü Για να μην δεχόμαστε καμιά στάση πληρωμών από τους Δημάρχους και το κράτος, καμιά περικοπή κοινωνικών δαπανών, καμιά συγχώνευση-κατάργηση, καμιά ιδιωτικοποίηση.


ü Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια – συλλογικά και οργανωμένα - γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!


Έως εδώ με τον συνδικαλισμό που έβαζε και βάζει πλάτη για να υλοποιούνται αυτές οι πολιτικές, να χειραγωγούν και να αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους. Οι ηγεσίες ΑΔΕΔΥ - ΠΟΕ ΟΤΑ ούτε θέλουν ούτε μπορούν να οργανώσουν τον αγώνα. Σπέρνουν αυταπάτες για μια δήθεν ανταγωνιστική φιλολαϊκότερη καπιταλιστική οικονομία για «καλύτερη» Ευρωπαϊκή Ένωση, για «λύσεις» στο πλαίσιο του εξανθρωπισμού των μονοπωλίων.



Τώρα να οργανώσουμε τον αγώνα για την επιτυχία της απεργίας στις 5 Οκτώβρη.



Να υπερασπίσουμε το εισόδημά μας, τους μισθούς μας από τη λεηλασία της πλουτοκρατίας.


Οργανώνουμε την περιφρούρηση της απεργίας, δημιουργούμε επιτροπές αγώνα στους τόπους δουλειάς, πρωτοστατούμε να πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις των σωματείων να παρθούν αποφάσεις οργανωμένης άρνησης πληρωμής των χαρατσιών, συμμετοχής στην απεργία και στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Ομόνοια 10,30 το πρωί .




Φτάνει πια!


Ενότητα και αγώνας για να υπερασπίσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας



ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ


ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ




H διοίκηση του Συνδικάτου