13 Οκτ 2011

Ή αυτοί ή εμείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ή αυτοί ή εμείς



Οι δηλώσεις της κυβέρνησης δια του υπουργού Εσωτερικών Χ. Καστανίδη, να χρησιμοποιήσουν τους ιδιώτες οι δήμαρχοι για να μαζέψουν τα σκουπίδια και να ανοίξουν οι χωματερές με την συνδρομή της αστυνομίας, βάζουν μπροστά στο κλάδο και συνολικότερα στο εργατικό κίνημα το ερώτημα: Ή αυτοί ή εμείς.


Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να οργανώσουν τη πάλη τους ενάντια σε αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική με συντονισμό με τα υπόλοιπα τμήματα της εργατικής τάξης αλλά και με άλλα λαϊκά στρώματα για να ανατραπούν τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης. Να απαιτήσουν να φύγει η κυβέρνηση της πλουτοκρατίας. Τώρα αγώνας για αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ. Αγώνας για ανατροπές στους συσχετισμούς δύναμης, για να ξεμπερδέψουμε μια ώρα γρηγορότερα με τους εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου.


Μέσα σε αυτές της συνθήκες το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση στους ΟΤΑ και την αιρετή περιφέρεια στη έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του συνδικάτου οικοδόμων (Βερανζέρου 1 πλατεία Κάνιγγος).



Η μαζικότητα, η επιτυχία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ είναι μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.



Όλοι στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη



H διοίκηση του Συνδικάτου