20 Μαρ 2011

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την επέμβαση των αμερικάνων και ευρωπαίων ιμπεριαλιστών στο λαό της Λιβύης με πρόσχημα τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Τα πετρέλαια και τις νέες εστίες κερδοφορίας που δημιουργούνται στην περιοχή είναι η αιτία για την παρέμβαση στα εσωτερικά της Λιβύης και όχι το «ανθρωπιστικό» ενδιαφέρον τους.
Ο λαός της Λιβύης είναι ο μόνος αρμόδιος να λύσει ο ίδιος τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει και δεν έχει ανάγκη από τους αμερικάνους και ευρωπαίους ιμπεριαλιστές.
Σε αυτή την επίθεση σε βάρος του λαού της Λιβύης συμμετέχει και η ελληνική κυβέρνηση με ένα στόχο, μήπως πάρει μερίδιο από τα πετρέλαια για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων και για αυτό εκχωρεί τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα εδάφη μας για τους πολεμικούς σχεδιασμούς.
Οι εργαζόμενοι πρέπει να σταθούν αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους και το λαό της Λιβύης. Να απαιτήσουν να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας, να μη δοθεί κανένας ελληνικός χώρος, είτε αφορά τη στεριά, τη θάλασσα ή τον αέρα στο νέο μακελειό.
Αθήνα 20 Μάρτη 2011
H προσωρινή διοίκηση του Συνδικάτου