1 Απρ 2024

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την ώρα που η Παλαιστίνη μετράει πάνω από 30000 νεκρούς, στο μεγαλύτερο μέρος τους παιδιά και άμαχοι, την ώρα που οι πρόσφυγες μετρούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες, την ώρα που πάνω από ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι λιμοκτονούν και που γινόμαστε μάρτυρες μίας γενοκτονίας, ο Δήμος της Αθήνας, με μια ασύλληπτα προκλητική κίνηση, σχεδιάζει την διοργάνωση συναυλίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ.

Δεν θα περάσει!

Δεν ανεχόμαστε ο Δήμος της Αθήνας να λειτουργήσει ως πλυντήριο των δολοφόνων και να βάζει εργαζόμενους του Δήμου να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό της δημοτικής αρχής. Εμείς θα στεκόμαστε πάντα στη «σωστή πλευρά της ιστορίας», με τους Παλαιστίνιους που εδώ και 70 χρόνια διεκδικούν ένα δικό τους ανεξάρτητο κράτος. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε στήριξη στους μακελάρηδες του Ισραήλ που υπό την προστασία των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε. εξοντώνουν έναν λαό.

Ξεκαθαρίζουμε στον Δήμο Αθηναίων να πάρει πίσω τώρα αυτήν την πρόκληση! Δε θα ανεχτούμε τους φονιάδες του λαού της Παλαιστίνης, των γυναικόπαιδων να κάνουν πασαρέλα στην πόλη μας!

Να ακυρωθεί τώρα η προγραμματισμένη συναυλία με την Ισραηλινή Πρεσβεία!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ