18 Δεκ 2019

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ μαζί με το σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου αλλά και με ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ σήμερα Τετάρτη 18 του Δεκέμβρη και με αφορμή την παγκόσμια μέρα των μεταναστών παρευρέθηκε στην παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο χοτ σποτ του Σκαραμαγκά.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και γενικά οι εργαζόμενοι στους δήμους και τη περιφέρεια θα συνεχίσουν να μάχονται για τα δικαιώματα των μεταναστών και προσφύγων, κόντρα και απέναντι στις πολιτικές των κυβερνήσεων και της ευρωπαϊκής ένωσης που τους κρατούν εγκλωβισμένους στα νησιά. Όσο και να θέλουν να αποποιηθούν των ευθυνών τους οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν τεράστιες ευθύνες για το ξεριζωμό αυτών των ανθρώπων, παρέα συμμετείχαν με τις υπόλοιπες χώρες του ΝΑΤΟ και της ευρωπαϊκής ένωσης σε μια σειρά πολεμικές επιχειρήσεις.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία των δήμων το αμέσως επόμενο διάστημα να αναλάβουν πρωτοβουλίες και προχωρήσουν σε εκδηλώσεις συμπαράστασης στους πρόσφυγες και μετανάστες. Να μην επιτρέψουμε να περάσει η ξενοφοβία και ο ρατσισμός που σπείρουν κυβέρνηση και δήμαρχοι. Οι εργαζόμενοι σε όλο το κόσμο έχουν τους ίδιους αντιπάλους, αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και έχουν τις ίδιες διεξόδους.   


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ