20 Ιαν 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 25 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους συνάδελφους εργαζόμενους με την απαράδεκτη σύμβαση της κοινωφελούς εργασίας σε σύσκεψη – συζήτηση την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, Αθήνα) στις 6 το απόγευμα.
Συνάδελφε, που δουλεύεις σε συνθήκες γαλέρας και με μισθούς πείνας, σου δίνουμε το χέρι. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας όλα αυτά τα χρόνια μπήκε μπροστά στην οργάνωση τη πάλης ενάντια στα συγκεκριμένα προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας. Δημιούργησε επιτροπές σε μια σειρά δήμους, πραγματοποίησε δεκάδες παραστάσεις, κινητοποιήσεις ενάντια στη κυβέρνηση και τη πλειοψηφία των δημάρχων που συστηματικά καταπατούσαν τα δικαιώματα των συναδέλφων. Και ο αγώνας μας έφερε αποτελέσματα. Με τον ενιαίο αγώνα μας καταφέραμε και οι συνάδελφοι σήμερα έχουν σειρά δικαιωμάτων όπως να έχουν ίδιο ωράριο με τους υπόλοιπους συναδέλφους, να παίρνουν Μέσα Ατομικής Προστασίας και γάλα, να δικαιούνται όλων των ειδών τις άδειες κ.λ.π.  
Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη αυτός ο αγώνας να πάει ένα βήμα παρακάτω, για αυτό και σε καλούμε να πάρεις μαζικά μέρος στη σύσκεψη για να κουβεντιάσουμε, να οργανώσουμε τον αγώνα αλλά και να δημιουργήσουμε τη Παναττική Επιτροπή όπου μαζί, ενιαία να απαιτήσουμε :
ü Να μην υπάρχει συνάδελφος που να έχει μισθό κάτω από 751 ευρώ.
ü Να υπάρχει ίσος μισθός για όλους. Να καταργήσουμε στη πράξη το ξεδιάντροπο διαχωρισμό στο μεροκάματο με βάση την ηλικία. 
ü Να πληρώνονται όλοι οι συνάδελφοι στην ώρα τους.
ü Να έχουν ασφάλεια από τη πρώτη μέρα εργασίας.
ü Επίδομα ανεργίας για όλους όσο καιρό διαρκεί η ανεργία.
ü Συνταξιοδοτική αναγνώριση της ανεργίας
ü Να ανοίξουμε το δρόμο για Μόνιμη και Σταθερή δουλειά για όλους.

Για αυτό και η παρουσία σου είναι απαραίτητη!!



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ