13 Ιαν 2019

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΑΠΌ 13:00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και τη περιφέρεια να πάρουν μαζικά μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14 του Γενάρη από τις 13:00 έως το τέλος ωραρίου αλλά και να δώσουμε δυναμικό παρών στη συγκέντρωση στις 15:00 στη πλατεία Συντάγματος.
Απαιτούμε την απόσυρση του νομοσχεδίου που απολύει χιλιάδες εκπαιδευτικούς, κλέβει χρόνια προϋπηρεσίας, απαξιώνει τα πτυχία και ανακυκλώνει την ανεργία.
Απαιτούμε μόρφωση, υγεία, παιδεία σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες.
Ενώνουμε τη φωνή μας και τη δύναμη μας μαζί με τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς για το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Και εμείς ως κλάδος εδώ και χρόνια δίνουμε τη μάχη μας για να καταργηθούν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας με ταυτόχρονη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους προϋποθέσεις. Ο αγώνας μας είναι ενιαίος και αφορά όλους τους εργαζόμενους όλη την εργατική τάξη.
Βέβαια η καταστολή και ο αυταρχισμός πάει χέρι χέρι με την αντεργατική πολιτική. Η κυβέρνηση αποδεικνύεται άξιος μαθητής των προηγούμενων κυβερνήσεων, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους. Με τη βία και τη καταστολή προσπαθεί να τρομοκρατήσει, να επιβάλει σιγή νεκροταφείου ώστε να περάσει αναίμακτη τη βάρβαρη πολιτική της.
Αυτό θέλησε να αποδείξει και με τη προχθεσινή βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ ενάντια στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών που είχε ως αποτέλεσμα το τραυματισμό της συναδέλφου Θεοδώρας Δριμάλα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ και του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή.
Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι θα «μασήσουν» και θα φοβηθούν. Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι τέτοιες πρακτικές πεισμώνουν και δυναμώνουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους. Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου, τους συναδέλφους να καταδικάσουν τη πολιτική της κυβέρνησης και να πάρουν μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ αλλά και να δώσουν δυναμικό παρών στη συγκέντρωση. 



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ