6 Δεκ 2015

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 5ΜΗΝΩΝ ενιαία συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Με τον αγώνα μας το προηγούμενο διάστημα αναγκάσαμε το υπουργείο να προχωρήσει στην έκδοση μιας σειράς εγκυκλίων και σήμερα να δικαιούμαστε τις ίδιες παροχές με τους  υπόλοιπους συναδέλφους, με τον αγώνα μας αναγκάσαμε τη κυβέρνηση να προχωρήσει στο δικαίωμα μας στις άδειες. Τώρα με τον αγώνα μας θα μπορούσαμε να αναγκάσουμε τη κυβέρνηση να μας αναγνωρίσει το δικαίωμα μας στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Γνωρίζουμε ότι απέναντι μας έχουμε μια κυβέρνηση που υλοποιεί μέχρι κεραίας τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μοναδικό της στόχος είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων των δανειστών αλλά και του μεγάλου κεφαλαίου.
Στην ίδια πλευρά βρίσκονται και η πλειοψηφία των δημάρχων που αντί να απαιτήσουν ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ με ΠΛΗΡΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ διεκδικούν και βολεύονται με τα προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας.
Εμείς όμως έχουμε χρέος να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε, ενιαία, το οφείλουμε σε μας και στα παιδιά μας.  Δεν θα πρέπει να περάσει η μοιρολατρία και η απογοήτευση. Εμείς δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε. Δεν αποδεχόμαστε να ζήσουμε σε ένα μέλλον που σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς, μέσα στη φτώχια και στην ανεργία. Δεν αποδεχόμαστε να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με τα ψίχουλα που μας πετάνε απαιτούμε κανένας εργαζόμενος να μην έχει μισθό κάτω από τα 751 ευρώ, κανένας άνεργος χωρίς επίδομα ανεργίας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, κλιμακώνουμε την αντεπίθεση μας, παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας οργανωμένα. Καλούμε τα σωματεία, τις επιτροπές των 5μήνων  τη Τετάρτη 9 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις και πολύμορφες δράσεις στους Δήμους.

Κλιμακώνουμε τη ΤΡΊΤΗ 15 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ, μέρα που θα είμαστε όλοι στους δρόμους απαιτώντας να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος, όλοι οι εργαζόμενοι στους δήμους να έχουν ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, να πούμε όχι στα προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας.
H Διοίκηση του Συνδικάτου