7 Δεκ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 5ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ 5ΜΗΝΑ

Συναδέλφισσα – συνάδελφε 5μηνίτη,

Όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε σειρά δύσκολων και πολύμορφων αγώνων κόντρα στην συγκυβέρνηση, τον ΟΑΕΔ και τις δημοτικές αρχές που βολεύονται με αυτές τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας, καταφέρνοντας να κατακτήσουμε το αυτονόητο. Να έχουμε ίσα εργασιακά δικαιώματα με το μόνιμο προσωπικό (ωράριο, άδειες, ΜΑΠ, γάλα κ.τ.λ) εκτός από το μισθό.
 
Στις 26 του Νοέμβρη δώσαμε μια ακόμα μάχη, ζητώντας μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια και όχι να ξαναγυρίσουμε στην ανεργία και στην ανασφάλεια.
  
Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, πιστή στις δεσμεύσεις που έχει δώσει στην ντόπια αστική τάξη και στην Ε.Ε., μας ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να επεκτείνει τις συμβάσεις μας λόγω «νομικοτεχνικού κολλήματος». Προχθές η κυβέρνηση έφερε τροποποίηση και όλες οι συμβάσεις στην καθαριότητα ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ παρατείνονται για ένα χρόνο. Αυτό αποδεικνύει ότι με μια πολιτική απόφαση μπορεί να λυθεί και το θέμα στα 5μηνα.

Συναδέλφισσα –συνάδελφε 5μηνίτη,
Επειδή όμως αυτό που έχουμε καταλάβει είναι ότι μόνο με τον αγώνα έρχονται τα αποτελέσματα και ότι αν δεν πιέσουμε δεν πρόκειται από μόνοι να κάνουν οτιδήποτε, για αυτό ορθώνουμε για άλλη μια φορά το ανάστημα μας κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης και της Ε.Ε. κλιμακώνοντας τον αγώνα μας με γενικές συνελεύσεις  στους δήμους μας  και πολύμορφες δράσεις την Τετάρτη 9/12.

Να μας βρει όλους στους δρόμους με μαζική συμμετοχή τη Τρίτη 15/12 μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ με ΑΙΤΗΜΑ την μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
                       
                 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 751,00 ΕΥΡΩ.
ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΘΗΚΕ.
ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου  ΑΙΩΝΑ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ