1 Δεκ 2015

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ 5ΜΗΝΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 03-12-2015. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 09:30 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ.
Συναδέλφισσα – συνάδελφε 5μηνίτη. Όλο το προηγούμενο διάστημα ενιαία και συντονισμένα μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ δώσαμε σειρά δύσκολων και πολύμορφων αγώνων κόντρα στην συγκυβέρνηση, τον  ΟΑΕΔ και τις δημοτικές αρχές που βολεύονται με αυτές τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας, καταφέρνοντας να κατακτήσαμε το αυτονόητο. Να έχουμε ίσα εργασιακά δικαιώματα με το μόνιμο προσωπικό (ωράριο, άδειες, ΜΑΠ, γάλα κ.τ.λ) εκτός από το μισθό. Τους δείξαμε ότι οι μαζικοί, οι σωστά προσανατολισμένοι αγώνες φέρνουν αποτελέσματα.
Την Πέμπτη στις 26 του Νοέμβρη  δώσαμε μια ακόμα μάχη, ζητώντας μόνιμη και σταθερή εργασία. Ζητώντας πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια και όχι να ξαναγυρίσουμε στην ανεργία και στην ανασφάλεια.
Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, πιστή στις δεσμεύσεις που έχει δώσει στην ντόπια αστική τάξη και στην Ε.Ε., μας ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να επεκτείνει τις συμβάσεις μας λόγω νομικοτεχνικού κολλήματος. Η ίδια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που με μεγάλη ευκολία και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου χάρισε εκατομμύρια ευρώ σε μεγαλοφοροφυγάδες και λαμόγια.
Η κυβέρνηση χέρι με χέρι με τους δημάρχους, που ναι μεν μας θέλουν αρκεί να μην μας πληρώνουν αυτοί, μας αντιμετωπίζουν σαν κομμάτια κρέας. Εμείς με την δράση μας έχουμε δείξει ότι δεν είμαστε για τα δόντια τους. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε. Δίνουμε αγωνιστικό κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη, κάτω από τα ταξικά λάβαρα.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με τη μαζική συμμετοχή μας στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 3 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ. Δίνουμε δυναμικό παρών στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 10:00 στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στο ΠΕΙΡΑΙΑ στις 10:30 στη Πλατεία Καραϊσκάκη.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 751,00 ΕΥΡΩ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΘΗΚΕ. ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ.