20 Ιουλ 2015

Όλοι στο δρόμο για να αποκρούσουμε τη νέα βάρβαρη επίθεση.



ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-7-2015 ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Συνάδελφοι σσες
Η επίθεση της συγκυβέρνσης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κλιμακώνεται. Την ερχόμενη Τετάρτη φέρνει τη νέα δέσμη μέτρων στα πλαίσια 3ου  μνημονίου με τη στήριξη των κομμάτων του ευρομονοδρόμου ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ.

Λένε ψέμματα τα διάφορα κυβερνητικά παπαγαλάκια ότι με τη νέα συμφωνία δηλαδή με το νέο μνημόνιο τα βάρη θα κατανεμηθούν δικαιότερα. Για ακόμα μια φορά καροϊδεύουν  τους εργαζόμενους αλλά και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα με σκοπό να περάσουν τον εφησυχασμό και την υποταγή.

Και το νεό μνημόνιο έρχεται να συμπληρώσει τα δύο προηγούμενα μνημόνια. Μειώνουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, προχωρούν σε οικονομικό στραγγαλισμό των ταμείων, μειώνουν τις συντάξεις στους νέους συνταξιούχους, καταργούν τα κατώτερα όρια συνταξιοδότησης, αυξάνουν τα όρια ηλικίας, κανένας εργαζόμενος δεν θα βγει στη σύνταξη αν δεν έχει συμπληρώσει 67ο έτος, αυξάνουν τις ασφαλιστικές εισφορές, διατηρούν μέχρι και το 2016 το ληστρικό ΕΝΦΙΑ, αυξάνουν τους συντελεστές του ΦΠA για τα ήδη λαϊκής κατανάλωσης.

Απέναντι στην νέα επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, των δανειστών και του κεφαλαίου κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος.

Οργανώνουμε την αντεπίθεση μας, έχουμε τη δύναμη να αποκρούσουμε τη νέα βάρβαρη επίθεση, δεν κάνουμε βήμα πίσω από ατο αίτημα μας για αναπλήρωση των απωλειών μας κατά τη διάρκεια της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης.

Καλούμε όλους τουςσυναδέλφους να πάρουν μέρος στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα πραγματοποιηθεί τη ΤΕΤΑΡΤΗ 22-7-2015 στις 19:30 στην ΟΜΟΝΟΙΑ (προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 19:00 στη πλατεία Καραϊσκάκη).  

H Διοίκηση του Συνδικάτου