4 Νοε 2010

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νοέμβρης 2010

Η εφαρμογή της περαίωσης αποδεικνύεται και στην πράξη ότι είναι μια θρασύτατη και εκβιαστική φοροεπιδρομή σε βάρος των εργαζόμενων που δούλευαν και δουλεύουν με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, σε Δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις. Αυτοί οι εργαζόμενοι βρίσκονται ήδη σε πολύ δύσκολη κατάσταση από τις συνέπειες της κρίσης και τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος τους, από την ανεργία και την υποαπασχόληση.
Είναι άθλιοι. Δε φτάνει που τους κρατούσαν και τους κρατούν ομήρους κυβερνήσεις, Δήμαρχοι, Νομάρχες κλπ. Δε φτάνει που τους είχαν και έχουν να δουλεύουν με συμβάσεις με 600 και 700 ευρώ, τώρα τους ζητούν να πληρώσουν 1.000 ευρώ και πάνω. «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι».
Αντί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξίγκι, να φορολογήσει το μεγάλο κεφάλαιο με 45 % και να πιάσει τους μεγάλους φοροφυγάδες.
Tο συνδικάτο απαιτεί να αποσυρθεί τώρα η περαίωση για τους εργαζόμενους με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Ούτε ένα ευρώ δεν πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι.
Το συνδικάτο θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Παρασκευή στης 13.00 στο υπουργείο εθνικής οικονομίας και καλούμε τους εργαζόμενους με μπλοκ παροχής υπηρεσιών να είναι εκεί.

Στις εκλογές στις 7 Νοέμβρη, να αποδυναμώσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, γιατί είναι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι για τη φοροεπιδρομή που εξελίσσεται σε βάρος τους, αφού και οι δυο στηρίζουν την ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων.

H προσωρινή διοίκηση του Συνδικάτου