3 Οκτ 2021

OΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

                                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                      


Μαχητικά και Μαζικά δυναμώνουμε τους Αγώνες μας για τα Δικαιώματά μας στον 21ο αιώνα! Δεν θα επιτρέψουμε την Κρατική Παρέμβαση στη Συλλογική λειτουργία και δράση μας!

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας σε καλεί να συμμετέχεις στην εκλογοαπολογιστική του συνέλευση, να γίνεις και εσύ μέλος του, για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε όλοι μαζί την αντεπίθεση μας, δίνοντας αποφασιστική απάντηση στη προσπάθεια της κυβέρνησης και των δημοτικών αρχών να βάλουν εμπόδια στη συλλογική μας δράση.

Καθημερινά βιώνεις και εσύ τις συνέπειες των πολιτικών διεύρυνσης της επιχειρηματικής λειτουργίας των δήμων και της περιφέρειας, την χρησιμοποίησή τους για να διοχετεύεται ζεστό χρήμα στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Εργασιακά δικαιώματα τσακίζονται, οι ελλείψεις σε προσωπικό πολλαπλασιάζονται, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας γενικεύονται, το ωράριο διευρύνεται και οι συνθήκες εργασίας χειροτερεύουν, οι μισθοί είναι παγωμένοι και πετσοκομμένοι, τα βαρέα και ανθυγιεινά είναι στον αέρα, οι υπηρεσίες ιδιωτικοποιούνται, οι αναπτυξιακοί οργανισμοί φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Για να επιβάλουν αυτές τις πολιτικές κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές επιδιώκουν να μας τρομοκρατήσουν βάζοντας εμπόδια στις συλλογικές μας διαδικασίες, στο απεργιακό δικαίωμα, στη δράση πρωτοπόρων αγωνιστών. Την ίδια στιγμή η ακρίβεια μειώνει τα εισοδήματά μας, ενώ η πανδημία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εξαιτίας των εγκληματικών πολιτικών εμπορευματοποίησης της υγείας, έχει οδηγήσει σε 14.000 νεκρούς. Και όμως στον 21ο αιώνα, στην εποχή της πλατιάς εφαρμογής νέων τεχνολογιών, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για να ζούμε όλοι οι εργαζόμενοι πολύ καλύτερα.

Σήμερα ο αγώνας που θέλουμε να οργανώσουμε είναι για τα δικά μας δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή εργασία, αυξήσεις στους μισθούς, μείωση του εργάσιμου χρόνου, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, μείωση των ορίων συνταξιοδότησης, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία. Αγώνας που, η ζωή δείχνει, ότι μπορεί να έχει αποτελέσματα, στο βαθμό που στρέφεται ενάντια στα κέρδη μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων και τους κράτους τους.

Με την εγγραφή σου στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας και την συμμετοχή σου στην εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση, συμβάλεις και εσύ ο αγώνας αυτός να αγκαλιάσει όλους τους εργαζόμενους, να δυναμώσει, στέλνεις μήνυμα απειθαρχίας στην κρατική τρομοκρατία και παρέμβαση. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας με τη δράση του είναι το δικό σου αποκούμπι, υπερασπίζεται με συνέπεια τα δικό σου δίκιο όλα αυτά τα χρόνια. Κάνε δική σου υπόθεση την επιτυχία της συνέλευσης! Δώσε δύναμη στη δική σου δύναμη, με τη συμμετοχή σου!