7 Απρ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ 6ο ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σήμερα 7 του Απρίλη Παγκόσμια Μέρα για την υγεία πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο 6ο Δημοτικό Ιατρείο της Αθήνας όπου εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι 23 συνάδελφοι συμβασιούχοι. Ανάμεσα σε αυτούς και μητέρες με παιδιά, εργαζόμενοι με άνεργους συζύγους κ.λ.π.
Κατά τη διάρκεια της παράστασης και με συνομιλία που είχαμε με τους συναδέλφους επίσης μας κατήγγειλαν ότι η διοίκηση του Ιατρείων με εντολή της δημοτικής αρχής δεν τους δίνει την ειδική άδεια με την αιτιολογία ότι είναι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής.
Για τα δύο αυτά θέματα από το πρωί προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ο οποίος κρύβεται. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ θα συνεχίσει την προσπάθεια του προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα των συναδέλφων και το αμέσως επόμενο διάστημα θα επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο.  
Κατά τη διάρκεια της παράστασης μέλος της διοίκησης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και εργαζόμενοι συνομίλησαν με τη προϊσταμένη του δημοτικού Ιατρείου η οποία και δήλωσε ότι οι συνάδελφοι μέχρι και τη Παρασκευή θα πληρωθούν, ενώ όσο αφορά το θέμα της ειδικής άδειας μας παρέπεμψε στην αρμόδια διεύθυνση προσωπικού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε καταγγελίες για την αντεργατική πολιτική όσο αφορά το δήμο της Αθήνας για αυτό και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνταχθούν με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ των ΟΤΑ στην ΑΤΤΙΚΗ και να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει και ακόμα περισσότερα.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ