24 Ιουλ 2018

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΗΚΕ ΑΠ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου αντιπροσωπία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ  περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές της Αν. Αττικής (Μαραθώνας, Ραφήνας) και συμμετείχε σε σύσκεψη του  Συντονιστικού Φορέων του Δήμου Μαραθώνα που έχει συγκροτηθεί για την βοήθεια στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης  εκφράσαμε τα συλλυπητήρια μας προς τις οικογένειες των θυμάτων και δηλώσαμε την αλληλεγγύη μας και τη στήριξη μας για τους συνανθρώπους μας.
Για άλλη μία φορά οι φυσικές καταστροφές «βρίσκουν» την Αττική απροετοίμαστη και ανοχύρωτη. Σε αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την ηρωική προσπάθεια των πυροσβεστών, των εργαζομένων στους δήμους αλλά και όσων εμπλέκονται με την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται τούτες τις ώρες. Οφείλουμε να συμπαρασταθούμε με τον οποιοδήποτε τρόπο αυτή τη στιγμή όπου χρειάζονται βοήθεια.
Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής:
ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ:

-    Εμφιαλωμένο νερό
-    Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα μακράς διαρκείας, μακαρόνια κλπ.) 
-    Φάρμακα (γάζες, επιδέσμους, «Μπεταντίν», οξυζενέ, παυσίπονα)
-       Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κ.λ.π.)
Τα είδη θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ  (Ιωάννη Χρυσάφη  10 Ηλιούπολη) Στο Συνδικάτο μας θα υπάρχουν βάρδιες από το πρωί 10:00 με 14:00 και το απόγευμα 17:00 με 20:00.
Επίσης υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες που νοσηλεύονται. Οι συνάδελφοι μπορούν να μεταβούν σε όλες τις αιμοδοσίες της Αττικής, από τις 9 πμ. έως 14.00 καθώς και στις αιμοδοσίες των νοσοκομείων:
·        Γ.Ν.Α ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ
·        Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (ΘΡΙΑΣΕΙΟ)
·        Γ.Ν. Η ΕΛΠΙΣ (με έκτακτο διευρυμένο ωράριο από 09 π.μ. - 20 μ.μ.)



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ