12 Ιουλ 2018

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 8:30μμ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτούς, ενάντια στον πόλεμο και την προσφυγιά, σας καλεί στην μεγάλη αντιιμπεριαλιστική συναυλία που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ, την Παρασκευή 13 Ιούλη, στις 8.30μμ στο Δημοτικό Θέατρο, στο Άλσος της Νέας Σμύρνης και θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στους μεγάλους ποιητές της εργατικής τάξης της Τουρκίας και της Ελλάδας, Γιάννη Ρίτσο και Ναζίμ Χικμέτ.

 Σήμερα το μεσημέρι ξεκινά η Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα προετοιμάσει το έδαφος για νέες πολεμικές επιχειρήσεις και σχεδιασμούς. Οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν, παρά αίμα να χύσουν για τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών.

Ειδικότερα στην περιοχή μας οι εντάσεις των ανταγωνισμών μεταξύ ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας-Κίνας εντείνονται. Οι πρόσφατες επικίνδυνες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, με κέντρα κράτησης εντός της ΕΕ, αλλά και σε τρίτες χώρες - «αποθήκες» ανθρώπινων ψυχών, αποτελούν πρόκληση.

Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με την εργατική τάξη των άλλων χωρών, με τους λαούς. Αντίθετα, μας ενώνει το κοινό συμφέρον της πάλης για μία ζωή χωρίς πλούτο και φτώχεια, χωρίς αφεντικά, αυτή είναι η ζωή που μας ανήκει.

Πολεμάμε την αδικία και τραγουδάμε….


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ