10 Φεβ 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΨΗΦΙΣΜΑ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τη συμπαράσταση του και καταδικάζει τη δίωξη του κομμουνιστή δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη από το Σώμα Επιθεωρητών  Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, για παράβαση καθήκοντος.
Παράβαση καθήκοντος επειδή σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν διευκόλυνε την κοινοβουλευτική ή άλλη δραστηριότητα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις μη παραχωρώντας χώρο για τις βουλευτικές εκλογές το 2015, καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους χρυσαυγίτες στοιχεία με τα πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμού του δήμου.
Εκείνο που πραγματικά ενοχλεί και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που με την τακτική της "σιγοντάρει" τους υπόδικους φασίστες - ναζιστές της Χρυσής Αυγής, είναι ότι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας από την πρώτη στιγμή είναι "λαϊκή αντιπολίτευση", υπερασπίζεται, με όσα μέσα διαθέτει, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα της Πάτρας, από τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που παίρνονται για χάρη της κερδοφορίας της αστικής τάξης.
Ο εγκληματικός  χαρακτήρας της χρυσής αυγής απορρέει από την ίδια τη ναζιστική θεωρία την οποία πιστεύει. Απορρέει από τη δολοφονική δράση των ταγμάτων εφόδου της εναντίον μεταναστών, αντιφασιστών, μελών του εργατικού κινήματος.
Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν δεν είναι ο κομμουνιστής δήμαρχος, αλλά τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και όσοι τη στηρίζουν και την ανέχονται μέσα και έξω από τη Βουλή. Ο λαός με τη δράση και τους αγώνες του, όπως έκανε και στο παρελθόν, θα τσακίσει και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το εγκληματικό, φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ