25 Οκτ 2015

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Συναδελφοι:
Με γρήγορους ρυθμούς αποκαλύπτεται o σχεδιασμός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στους δήμους. Μετά το προαπαιτούμενο για κατάργηση των βαρέων και ανθυγιεινών που αποκάλυψαν οι ταξικές δυνάμεις, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής συζήτησε με τον Κύπριο ομόλογό του το θέμα των «συμβάσεων με τους ιδιώτες (όπως επί παραδείγματι στον τομέα της καθαριότητας) όπου η Κυπριακή Δημοκρατία κατάφερε να πετύχει καλύτερους και πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους για το κράτος και όπου η ανταλλαγή εμπειριών θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την ελληνική πλευρά»!!! όπως αναφέρεται στην επίσημη κοινή ανακοίνωση.
Συνάδελφοι: είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα όρθιο σε εργασιακά δικαιώματα, να τα δώσουν όλα στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θα προσλαμβάνουν εργαζόμενους, σύγχρονους δούλους, για ένα κομμάτι ψωμί μέχρι το θάνατο. Κανένας δε πρέπει να μείνει στο σπίτι του, να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να τους σιχτιρίζει. Τώρα είναι η ώρα να μας βλέπουν κάθε μέρα στους δρόμους, να νιώσουν την δυναμή μας, να καταλάβουν καλά ότι δεν έχουν τη συναίνεση μας για να περάσουν τα πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα που σχεδιάζουν.

Να είμαστε όλοι στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, αύριο Δευτέρα στις 6.00 μμ, στην αίθουσα του Συνδικάτου οικοδόμων, Βεραντζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος, για να συζητήσουμε και να δώσουμε άμεση απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης με την μαζική συμμετοχή στην πανεργατική απεργία, 12 Νοέμβρη. Να σχεδιάσουμε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας ώστε να μην επιτρέψουμε να ισοπεδώσουν ό,τι κατέκτησαν οι εργαζόμενοι τα τελευταία 100 χρόνια!


H Διοίκηση του Συνδικάτου