1 Οκτ 2015

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 1-10-2015
                                                                                                                                                                               
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεχίζεται ο γολγοθάς των  συναδέλφων συμβασιούχων που παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερο από 3 μήνες στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας.
Και αντί η Διοίκηση του Δήμου να συμπαρασταθεί στον αγώνα των συναδέλφων απαιτώντας την άμεση χρηματοδότηση από το κρατικό προϋπολογισμό, τους εκβιάζει και τους τρομοκρατεί διότι αγωνίζονται για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.
Αυτός είναι ο νέος παράδεισος που θέλουν να μας επιβάλουν τα κόμματα και η πλειοψηφία των δημάρχων που έχουν ως μονόδρομο τη πολιτική της ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος τους να τσακίσουν ακόμα περισσότερο δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων με απώτερο σκοπό να εκχωρήσουν μια σειρά υπηρεσίες στους ιδιώτες προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένη τη κερδοφορία τους.
Τεράστια ευθύνη έχει και η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου  που αντί να συμπαρασταθεί, να οργανώσει τον αγώνα των εργαζομένων γίνεται αρωγός και συμπαραστάτης της Διοίκησης του Δήμου υιοθετώντας πλήρως τις απόψεις της.
Καλούμε το σύνολο των συνάδελφων να παραμερίσουν τους εκβιασμούς  και τη τρομοκρατία της Δημοτικής Αρχής αλλά και τις αποφάσεις της πλειοψηφίας  του Διοικητικού Συμβουλίου και ενιαία να παλέψουν μαζί με τους συναδέλφους συμβασιούχους.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων και τους καλεί οργανωμένα να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων τους αλλά και για το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή Εργασία με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.  



H Διοίκηση του Συνδικάτου