3 Μαρ 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Δελτίο Τύπου


Σήμερα Τρίτη, 3 Μαρτίου η διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε συνάντηση στο Γενικό  Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκο και απέτισε την έκδοση ΦΕΚ για τους συναδέλφους που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για τη μονιμοποίηση τους, σε πολλές περιπτώσεις εδώ και πάνω από 5 χρόνια έχουν συσταθεί προσωποπαγείς θέσεις στους οικείους Δήμους και το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει εκδώσει τα ΦΕΚ διορισμού τους.
Τονίσαμε στον Γενικό  Γραμματέα ότι οι συνάδελφοι διεκδίκησαν και κέρδισαν το δικαίωμά τους για μόνιμη και σταθερή εργασία και είναι απαράδεκτο το υπουργείο να μην προχωράει στην έκδοση των ΦΕΚ διορισμού τους κωλυσιεργώντας επίτηδες.
Ο Γενικό  Γραμματέα  δεσμεύτηκε να μας απαντήσει εντός της εβδομάδας.

Στη συνέχεια του θέσαμε το θέμα της πρόσληψης προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία και πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων όπου υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού. Κουβέντα δεν είπε ο Γενικό  Γραμματέα για το συγκεκριμένο θέμα.

Συνάδελφοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις και τη πρόσληψη προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους εργαζόμενους να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα μας βρουν απέναντί τους όσοι κοροϊδεύουν τους εργαζομένους που διεκδικούν το δικαίωμα τους στην εργασία για μια ζωή με αξιοπρέπεια. 




H Διοίκηση του Συνδικάτου