18 Νοε 2012

Στην απεργία Δευτέρα 19 Νοέμβρη μπορεί να λάβει μέρος το σύνολο των εργαζομένων στους α΄ και β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, μελών και μη μελών του Συνδικάτου.



Να μην πάει ώρα χαμένη, οργανώνουμε την πάλη μας να μπλοκάρουμε τα μέτρα.
Όλοι στην 24ωρη απεργία την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.
Συγκέντρωση στις  11:00 στο υπ. εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συνάδελφοι
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους εργαζόμενους στους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής σε 24ωρη απεργία την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου τελευταία μέρα για την παράδοση στοιχείων από τους δήμους και την Περιφέρεια.
Είναι ανάγκη να σημάνει γενικός ξεσηκωμός. Να αναμετρηθούμε μαζί τους, με ταξική οργή, με οργάνωση της πάλης στους χώρους δουλειάς, για μπλόκο στις απολύσεις και σ’ όλα τα αντιλαϊκά μέτρα!
Τα μέτρα της συγκυβέρνησης, ΕΕ, Τρόικας είναι σφαγείο για κάθε εργατοϋπάλληλο σε δημόσιο και ΟΤΑ. Η αντιλαϊκή επίθεση είναι σφοδρή, τσακίζει ότι εργατικό δικαίωμα είχε απομείνει μέχρι σήμερα.
Είναι καθαρό συνάδελφοι ότι μπροστά μας έχουμε απολύσεις. Όπως και να το ονομάσουνε Διαθεσιμότητα – Μετακινήσεις – Μετατάξεις η ουσία παραμένει η ίδια άνοιξαν τις πόρτες για απολύσεις, και δημιουργούν συνθήκες τρόμου στους εργαζόμενους.
Αυτή είναι η αρχή, κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα τη γλυτώσει, είμαστε όλοι μπροστά σε μία κατάσταση αναμονής να έρθει και η σειρά μας για απόλυση! Να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί το τερατούργημα της κυβέρνησης.
Παραμερίζουμε αυτές τις δυνάμεις που αποπροσανατολίζουν και ταυτόχρονα εκφυλίζουν τους αγώνες μας, παίρνουμε την οργάνωση της πάλης στα χέρια μας, αλλά και το περιεχόμενο – πλαίσιο πάλης, για αγώνες που συσπειρώνουν και κινητοποιούν τους εργαζόμενους και δεν οδηγούν στον εκφυλισμό, την απογοήτευση και τη μοιρολατρία..
Συνάδελφοι. Με βάση το άρθρο 32 παράγραφος 2 του καταστατικού μας που έχει εγκριθεί με την 4174/11 απόφαση του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Αθηνών στις 8/7/11, στην απεργία μπορεί να λάβει μέρος το σύνολο των εργαζομένων στους α΄ και β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, μελών και μη μελών του Συνδικάτου.

Όλοι στην απεργία την Δευτέρα 19 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση στις  11:00 στο Υπ. Εσωτερικών στην Πλατεία Κλαυθμώνος

H Διοίκηση του Συνδικάτου