14 Οκτ 2012

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ

        
ΌΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ

 Να αποτρέψουμε την ψήφιση και την υλοποίηση των νέων βάρβαρων μέτρων.
Συνάδελφοι
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάει στη Βουλή για να ψηφίσει τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που ισοπεδώνουν κάθε εργατικό δικαίωμα και κατάκτηση του λαό μας. Στον κλάδο αυτά τα μετρά έχουν μεγαλύτερες επιπτώσεις, αφού η υποχρηματοδότηση των δήμων δεν καλύπτει ούτε τη μισθοδοσία των εργαζόμενων, οι απολύσεις, η εφεδρεία, η ιδιωτικοποίηση βασικών τομέων των δήμων, όπως η καθαριότητα,  είναι προ των πυλών.
Είναι ώρα προσωπικής ευθύνης για τον καθένα και την καθεμιά, για όλους μας.
Αν τώρα δεν αποφασίσουμε τώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει θα βρεθούμε χειροπόδαρα δεμένοι και με την πλάτη στον τοίχο για πολλά, πολλά χρόνια. Τέτοιο δικαίωμα δεν έχουμε. Έχουμε χρέος στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας, στις νεότερες γενιές να αντιδράσουμε.
Μας ζητάνε αιματηρές θυσίες για να σωθούν ή να αυξηθούν τα κέρδη των μονοπωλίων. Κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα, ότι πασχίζουν για το συμφέρον του τόπου. Το χρέος δε δημιουργήθηκε από την ευημερία του λαού. Εξαπατούν αδίστακτα, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους εργαζόμενους. Δεν υπάρχει τέλος στον ανελέητο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.
Εμείς έχουμε το δίκιο, έχουμε και τη δύναμη. Είναι καιρός να τη χρησιμοποιήσουμε. Δύναμή μας είναι η ενωμένη ταξική οργάνωση, πάλη. Εμπιστοσύνη στη δύναμή σου. Αξιοποίησε την εμπειρία σου. Η μόνη άμυνά μας είναι η ταξική μας αντεπίθεση. Το κοινό μέτωπο και η ενιαία δράση των εργαζομένων με τα άλλα λαϊκά στρώματα, ενάντια σε κυβέρνηση και πλουτοκρατία.
Συνάδελφε: Καμία ανοχή, καμία καθυστέρηση, πάρε και εσύ μέρος στην οργάνωση και περιφρούρηση της Απεργίας. Δράσε και εσύ μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
Ο λαός πρέπει να απαντήσει αγωνιστικά, μαχητικά, να αποκρούσει τους εκβιασμούς, να ξεπεράσει την τρομοκρατία. Να δοθεί αγωνιστική απάντηση παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε Δήμο. Να αποτρέψουμε την ψήφιση και την υλοποίηση των νέων βάρβαρων μέτρων.

Στις 18 Οκτώβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ σε ΟΛΟΥΣ τους ΔΗΜΟΥΣ,  κανένας στη ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 10.30 π.μ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

H Διοίκηση του Συνδικάτου