8 Ιουν 2011

Στις 15 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ σε ΟΛΟΥΣ τους ΔΗΜΟΥΣ της ΑΤΤΙΚΗΣ

15 ΙΟΥΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ



Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν θα περάσουν.


Υπάρχει άλλος δρόμος, Υπάρχει φιλολαϊκή λύση. Ο δρόμος της σύγκρουσης με τα μονοπώλια και την ευρωπαϊκή ένωση για οικονομία και εξουσία που θα υπηρετεί τις ανάγκες του λαού και όχι των μονοπωλιακών ομίλων.


Κανένας συμβιβασμός, καμιά υποχώρηση. Αντιστεκόμαστε στα τρομοκρατικά διλλήματα στους κυβερνητικούς και εργοδοτικούς εκβιασμούς .


Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Όχι στα αντεργατικά τελεσίγραφα και στη διαρκή ανεργία και λιτότητα.


Συνάδελφε, Είναι ώρα προσωπικής ευθύνης για τον καθένα και την καθεμιά, για όλους μας. Αν τώρα δεν αποφασίσουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει θα βρεθούμε χειροπόδαρα δεμένοι και με την πλάτη στον τοίχο για πολλά, πολλά χρόνια. Τέτοιο δικαίωμα δεν έχουμε. Έχουμε χρέος στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας, στις νεότερες γενιές να αντιδράσουμε.


Μας ζητάνε αιματηρές θυσίες για να σωθούν ή να αυξηθούν τα κέρδη των μονοπωλίων. Κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα, ότι πασχίζουν για το συμφέρον του τόπου. Εξαπατούν αδίστακτα, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους εργαζόμενους. Δεν υπάρχει τέλος στον ανελέητο πόλεμο που έχουν κηρύξει.


Εμείς έχουμε το δίκιο, έχουμε και τη δύναμη. Είναι καιρός να τη χρησιμοποιήσουμε. Δύναμή μας είναι η ενωμένη ταξική οργάνωση, πάλη και αλληλεγγύη. Η μαζική συμμετοχή όλων στην απεργία πρέπει να είναι βήμα κλιμάκωσης των αγώνων.


Εδώ και τώρα καλούμε Γενικές Συνελεύσεις και Δ.Σ σε όλα τα σωματεία για απόφαση συμμετοχής στην απεργία στις 15 Ιούνη και στη συγκέντρωση στην Ομόνοια 10 π.μ.


Εμπιστοσύνη στη δύναμή σου. Αξιοποίησε την εμπειρία σου. Η μόνη άμυνά μας είναι η ταξική μας αντεπίθεση. Το κοινό μέτωπο και η ενιαία δράση των εργαζομένων με τα άλλα λαϊκά στρώματα, ενάντια σε κυβέρνηση και πλουτοκρατία. Στόχος μας η αποδυνάμωση των κομμάτων του κεφαλαίου και όλων των κομμάτων του εύρωμονόδρομου


Συνάδελφε: Δράσε και εσύ μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.


Να διεκδικήσουμε να παρθούν πίσω τα αντιλαϊκά μέτρα.




Στις 15 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ σε ΟΛΟΥΣ τους ΔΗΜΟΥΣ της ΑΤΤΙΚΗΣ κανένας στη ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ


ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ




H προσωρινή διοίκηση του Συνδικάτου