7 Ιουν 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11.00 ΜΕ ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11.00 ΜΕ ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, η επίθεση δεν έχει τέλος. Οι απολύσεις, η μείωση των μισθών, η αύξηση των ωρών δουλειάς, η γενίκευση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, η άρση της μονιμότητας, η περικοπή του 13ου και 14ου μισθού είναι αυτά που θα υλοποιήσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα με μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Πρόκειται για μέτρα που σαρώνουν κάθε δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας, συνιστούν ένταση της αντιλαϊκής επίθεσης.
Με το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο και την αύξηση του ωραρίου εργασίας από 2,5 έως 10 ώρες την βδομάδα, επεκτείνουν των εργάσιμο χρόνο, υπερεντατικοποιούν την εργασία, ξεζουμίζουν παραπέρα τους εργαζόμενους, σπέρνουν τη φτώχεια και την ανεργία. Ιδιωτικοποιούν το σύνολο ή μέρος της καθαριότητας. Ήδη η κυβέρνηση ψήφισε στην Βουλή διάταξη που παραδίνει στους ιδιώτες το σύνολο ή μέρος του τομέα της καθαριότητας των Δήμων.
Ο δρόμος έχει στρωθεί, με την μείωση της χρηματοδότησης των Δήμων, την απόλυτη μείωση στις προσλήψεις προσωπικού μονίμων και συμβασιούχων. Μια σειρά Δήμοι της χώρας και της Αττικής οδηγούνται σε «πρόγραμμα εξυγίανσης» και παύση κάθε κρατικής χρηματοδότησης.
Κανείς από τους εργαζόμενους δεν πρέπει να παραπλανηθεί. Τη χρεοκοπία του λαού την έχουν αποφασίσει και την στηρίζουν από κοινού ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΕΕ- Πλουτοκρατία.
Πάρε τώρα την τύχη στα χέρια σου! Κόψε τον ομφάλιο λώρο με τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία που το μόνο που κάνει είναι να ανεμίζει το φλάμπουρο της ανταγωνιστικότητας των μεγάλων επιχειρήσεων, δηλαδή τη διεύρυνση της κερδοφορίας τους με το ξεζούμισμα της εργατικής τάξης..
Συστρατευτείτε με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ τη μόνη συνδικαλιστική δύναμη που μπορεί να αντιπροσωπεύσει και να εκφράσει τα γνήσια και πραγματικά συμφέροντά σου! Δεν πρέπει να υποκύψουμε στους εκβιασμούς και τα διλήμματα των προϊσταμένων, των πράσινων, μπλε, ροζ δημάρχων που με την απειλή του χρεοκοπημένου δήμου, ξεκινούν το πογκρόμ των απολύσεων και μετατάξεων.

ΟΛΟΙ με το ΠΑΜΕ στη συγκέντρωση στις 9 Ιούνη, στην ΟΜΟΝΟΙΑ 11 το πρωί.

H προσωρινή διοίκηση του Συνδικάτου