24 Οκτ 2023

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ - 7.30 ΜΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΜΟΛΠΙΔΩΝ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ GOODY

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


Την ώρα που η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού συνεχίζεται, που πέρα από νοσοκομεία χτυπιούνται ακόμα και σχολεία των δυνάμεων του Ο.Η.Ε., που οι άμαχοι παιδιά και γυναίκες είναι στο στόχαστρο, η κυβέρνηση στέλνει φρεγάτες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επιπλέον ενεργοποιεί την βάση της Σούδας και ετοιμάζεται να παραχωρήσει και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, όπου αναμένεται οι Αμερικανοί να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ, ένα πραγματικό ορμητήριο πολέμου για τη Μέση Ανατολή.

Είναι επικίνδυνοι!!! Εμπλέκουν τη χώρα μας στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, παίρνοντας το μέρος του χασάπη, την κυβέρνηση του Ισραήλ.

Η πατρίδα μας δεν μπορεί να είναι ναύσταθμος ή αεροπορική βάση πολεμικών δολοφονικών σχεδίων, ούτε στόχος αντιποίνων. Οι ματωμένες μπίζνες οικονομικών συμφερόντων και οι ανταγωνισμοί τους για το μοίρασμα της πίτας δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού.

Η μόνη αντικειμενική διέξοδος είναι η εφαρμογή της απόφασης του ελληνικού κοινοβουλίου για αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους, που είναι η μόνη ειρηνική διέξοδος.

  • Καμία σκέψη για αξιοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας από ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.
  • Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα "Ψαρά". Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ