25 Ιουλ 2021

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για την διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης και των θέσεων εργασίας, ενάντια στη συνειδητή για χρόνια απαξίωσή της από όλες τις κυβερνήσεις και από τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, με κατεύθυνση την παραπέρα ιδιωτικοποίησή της. Ο αγώνας τους αφορά όλους τους εργαζόμενους, που βιώνουμε τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων διαχρονικά, υλοποιημένες από τη μεγαλοεργοδοσία σε κάθε χώρο δουλειάς.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική ο μόνος δρόμος που έχουμε είναι να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, με συλλογική οργάνωση και δράση, με συναδελφική αλληλεγγύη. Κάνουμε πράξη το σύνθημα ένας για όλους και όλοι για έναν!

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους της Αττικής να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, με τη συμμετοχή τους στη συναυλία που διοργανώνουν τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στη Λάρυμνα (γήπεδο 5Χ5).

Θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Γιώργος Mαργαρίτης,  Κώστας Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Κανέλλος, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

Θα δρομολογηθούν πούλμαν με δηλώσεις συμμετοχής  στα τηλέφωνα και στο mail του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής : 2104110148 – 2104129496 e-mailmetallo.attikis@gmail.com  – metalo.ellada@gmail.com και στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας τηλ. 210 3827.122 e-mail:  info@syndikatooikodomonathinas.gr από τις 800 εως 1500 και από τις 1800 εως 2000 τις καθημερινές.

Τα συνδικάτα:

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής & Ναυπηγικής Βιομηχανίας

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής

Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Ν.Αττικής

Συνδικάτο Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική Αττικής

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος

Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Αττική

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Ιούλης 2021