14 Απρ 2018

ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τώρα να σημάνει γενικός ξεσηκωμός.
Όλοι στους δρόμους.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταδικάζει τη νέα επίθεση των μακελάρηδων των λαών ΗΠΑ, Αγγλίας και Γαλλίας με την στήριξη και των άλλων χωρών του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενάντια στη Συρία. Οι αιτίες που επικαλούνται είναι προσχηματικές. Οι πραγματικές αιτίες είναι η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και ο ανταγωνισμός τους για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών ενέργειας αλλά και των δρόμων μεταφοράς.
Είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος αποτελεί μονόδρομο όταν το σημερινό σάπιο καπιταλιστικό σύστημα δεν μπορεί να λύσει με άλλο τρόπο τα τεράστια αδιέξοδα του.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κοροϊδεύει, προσπαθεί να σπείρει τον εφησυχασμό, να μας πείσει ότι το ΝΑΤΟ είναι πυλώνας σταθερότητας. Είναι ψεύτες συνεχίζουν την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Συμμετέχει στο σχεδιασμένο έγκλημα προκειμένου να υπερασπίσει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου διαθέτοντας τις βάσεις και τις υποδομές. Η συμμετοχή της Ελλάδας στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα είναι κίνδυνος για το λαό με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι εργαζόμενοι της Ελλάδας τώρα πρέπει μαζικά να ορθώσουν το ανάστημα τους ενάντια στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση που δολοφονούν λαούς, αλλάζουν τα σύνορα, οδηγούν ολόκληρες χώρες και περιοχές στο χάος και την καταστροφή για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Κανένας δεν μπορεί να μένει αδιάφορος. Ο νέος ιμπεριαλιστικός πόλεμος θα φέρει και νέα δεινά στους λαούς ξεριζωμό και νέα προσφυγιά. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα σωματεία του κλάδου να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να καταδικάσουν τον νέο έγκλημα.  
Τώρα Ξεσηκωμός για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, η βάση της Σούδας που αποτελεί στρατηγικό κέντρο για τα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.
Τώρα Ξεσηκωμός για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων, για την αποδέσμευση της χώρας μας απ' το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Απέναντι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών, οι εργαζόμενοι έχουμε να αντιτάξουμε τις αξίες της φιλίας και της Αλληλεγγύης.




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ