26 Μαρ 2018

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 27-3-2018 ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:00
ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.                                                                       

Συνάδελφε συμβασιούχε όπου και να εργάζεσαι κάνε δική σου υπόθεση την επιτυχία της αυριανής κινητοποίησης. Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει η δικαιολογία της κυβέρνησης ότι δεν μπορεί να νομοθετήσει την μονιμοποίησή σου γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να προσφύγει η αξιωματική αντιπολίτευση και να καταπέσει ο νόμος. Είναι προσχηματική.
Γνωρίζουν όλοι τους ότι τα κενά στους δήμους είναι τεράστια και ότι οι 8166 συνάδελφοι που θα έρθουν το επόμενο διάστημα στους δήμους σε καμιά περίπτωση δεν φθάνουν. Παρόμοια προβλήματα με τις καθαριότητες των δήμων και γενικά με τις ανταποδοτικές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν το σύνολο των υπηρεσιών.
Δεν θέλουν όμως τη μονιμοποίησή σου γιατί κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση έχουν κοινό στόχο, κοινή πολιτική. Θέλουν να υποβαθμίσουν τις υπηρεσίες από προσωπικό, να πετσοκόψουν κάθε δικαίωμα και κατάκτηση των εργαζομένων προκειμένου να ενισχύσουν τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Στην ίδια ρότα κινείται και η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ. Ο σημερινός λόγος της είναι προσχηματικός. Η πλειοψηφία των δημάρχων έχει υλοποιήσει το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής. Μην τους εμπιστεύεσαι.
Τώρα ήρθε η στιγμή της αντεπίθεσης. Απαιτούμε να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σε καλεί να πάρεις μέρος μαζικά στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ αλλά και να συμμετέχεις στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ