4 Ιουλ 2017

ΔΕN ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝΕ ΜΕ ΜΑΣ!

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
                                                                                                                      ΑΘΗΝΑ 4-7-2017                
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυβέρνηση και Δήμαρχοι επιχειρούν να μας απολύσουν και μας αφήνουν απλήρωτους καλοκαιριάτικα. Αυτή είναι στη πράξη η εφαρμογή της τροπολογίας. Αυτή είναι η λύση που έδωσε ο ίδιος ο Τσίπρας!

Αφού μας βάλαν στους 40+ βαθμούς να μαζέψουμε τα σκουπίδια διπλοβάρδιες και τριπλοβάρδιες, αφού θρηνήσαμε νεκρό και έχουμε βαριά τραυματία συνάδελφο στη καθαριότητα, άρχισε πάλι η κοροϊδία! Δεν μπορούμε να σας πληρώσουμε, δεν ξέρουμε πότε θα γίνει το δημοτικό συμβούλιο, δεν ξέρουμε αν θα σας κρατήσουμε.

400 από μας απολύθηκαν ήδη από τους ίδιους τους δημάρχους που υποτίθεται ότι θα μας κράταγαν την ώρα που η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας. Το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, δημάρχων, μεγαλοεργολάβων, συστημικών μέσων ενημέρωσης καλά κρατεί. Όλοι μαζί σφυρίζουν αδιάφορα την ώρα που μας απολύουν και μας αφήνουν απλήρωτους.

Από κοντά και η πλειοψηφία της ΠΟΕ - ΟΤΑ που έβαλε Γενικό Συμβούλιο για να εξετάσει την κατάσταση στις 19 Ιούλη (!), αφού θα έχουμε δηλαδή απολυθεί όλοι. Φαίνεται πως θαμπώθηκε τόσο πολύ από τη συνάντηση με το πρωθυπουργό που βάζει πλάτη στην απληρωσιά και τις απολύσεις της κυβέρνησης.

Θα μας βρουν ξανά μπροστά τους! Θα ακούσουν ξανά τη φωνή μας! 

Ξανά στο δρόμο του αγώνα!

Όλοι στη συγκέντρωση στις 13:00 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών. Στάση εργασίας του ΣΥΝΔΙΚΆΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΉΣ για όλους τους εργαζόμενους από τις 12 έως το τέλος της βάρδιας. Θα δώσουμε συνέντευξη τύπου για να μάθουν όλοι οι εργαζόμενοι για τις απολύσεις των Δημάρχων και την άρνηση τους να μας πληρώσουν!

Καλούμε όλες τις επιτροπές των συμβασιούχων να οργανώσουν την μαζική παρουσία των συναδέλφων στη συγκέντρωση!

Μετατρέπουμε τους δήμους που προχωράνε σε απολύσεις, τους δήμους που μας αφήνουν απλήρωτους σε κάστρα του αγώνα!

Δεν θα αποδεχτούμε καμία απόλυση! Κανένας απλήρωτος!

Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου!

Δεν θα χύσουμε άλλο αίμα για την εργοδοσία! Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας τώρα! Καμία εντατικοποίηση της εργασίας για κανένα λόγο!