1 Μαρ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ.
ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Συνάδελφε πάρε μαζικά μέρος στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ μας. Για να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας απέναντι στην νέα επίθεση που ετοιμάζουν κυβέρνηση, ευρωπαϊκή ένωση και πλειοψηφία των δημοτικών αρχών.
Δεν έχουμε άλλα περιθώρια εφησυχασμού. Αν εμείς δεν οργανώσουμε την απάντηση μας αυτοί θα φέρνουν και νέα μέτρα ακόμα πιο δυσβάστακτα για τους εργαζόμενους.
Οι ιδιωτικοποιήσεις σε μια σειρά υπηρεσίες συνεχίζονται.
Η καταπάτηση δικαιωμάτων και κατακτήσεων τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο.
Την ίδια στιγμή που κυβέρνηση και πλειοψηφία των δημάρχων υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ευρωπαϊκής ένωσης και τις απαιτήσεις του ΣΕΒ καταργούν τη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ δουλειά και την ανταλλάσσουν με εργαζόμενους μέσα από τα προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας των 495 ευρώ.
Εναρμονίζουν την ελληνική νομοθεσία με την ευρωπαϊκή και καταργούν τα ΒΑΕ.
Ταυτόχρονα σχεδιάζουν και ετοιμάζονται να φέρουν μια σειρά αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο χώρο των δήμων και της Περιφέρειας.
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!
Τώρα θα πρέπει να οργανώνουμε την αντεπίθεση μας μέσα από μαζικές διαδικασίες. Με την οργάνωση μας και το σωστό προσανατολισμό μας μπορούμε να τους χαλάσουμε και τους σχεδιασμούς τους και τη πολιτική τους. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να περιμένουμε από κανένα να μας λύσει τα προβλήματα.  Εμείς οι ίδιοι  να παλέψουμε για τη δική μας ζωή.



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ