28 Σεπ 2016

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη του και τη στήριξη του στους συναδέλφους και το Σωματείο του Δήμου Ηλιούπολης που έχουν κηρύξει για αύριο Πέμπτη 29/9 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Οι συνάδελφοι δίνουν αποφασιστικό αγώνα ενάντια στον αυταρχισμό και την εντατικοποίηση της εργασίας που προσπαθεί να επιβάλει η Διοίκηση του Δήμου.
H Διοίκηση του Δήμου της Ηλιούπολης θα πρέπει να σταματήσει κάθε διαδικασία δίωξης σε βάρος των συναδέλφων. Καλούμε τους συναδέλφους να μην υποκύψουν στην τρομοκρατία που επιχειρεί η Διοίκηση του Δήμου μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, να συνταχθούν με το Σωματείο τους απαιτώντας προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα για το σύνολο των υπηρεσιών αλλά και τη λήξη κάθε πειθαρχικής δίωξης συναδέλφων.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ για μια ακόμα φορά εκφράζει τη συμπαράσταση του και τη στήριξη του στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων του Δήμου Ηλιούπολης και δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλάι τους σε κάθε αγωνιστική τους κινητοποίηση. Καλούμε επίσης και όλα τα σωματεία των Δήμων να δείξουν την έμπρακτη συμπαράσταση τους.  

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ