13 Απρ 2016

Παίρνουμε μέρος στην χρονιάτικη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας την Τέταρτη 20 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. Στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέματα:
Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός.
Προγραμματισμός δράσης της επόμενης περιόδου
Συνάδελφοι
8ος χρόνος με μνημόνια και παρατεταμένη κρίση. Η επίθεση απέναντι στη ζωή μας συνεχίζεται και εντείνεται, ανεξάρτητα το ποιος είναι κυβέρνηση, ποιος διαχειρίζεται την κατάσταση. Όλοι οι υπηρέτες του βάρβαρου τούτου συστήματος από κοινού με την μεγαλοεργοδοσία και τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, καθημερινά ρημάζουν την ζωή μας. Κανένας εργαζόμενος δεν έχει δώσει τη συναίνεση του, τη συγκατάθεση του στον σφαγιασμό της ζωής του ίδιου και των παιδιών του. Τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα αλλά και αυτά που ετοιμάζονται να πάρουν δεν έχουν την έγκρισή μας! Γι’ αυτό οργανώνουμε την δική μας απάντηση, την απάντηση του κλάδου στο νέο κύμα επίθεσης!
Έλα να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την εργατική λαϊκή απάντηση με στόχο την παρεμπόδιση της νέας επίθεσης σφαγιασμού των δικαιωμάτων μας, δώσε και εσύ το αγωνιστικό παρών στην οργάνωση, στη προετοιμασία του αγώνα και στα καλέσματα του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ.
Διαλύουν και καταργούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης, πετσοκόβουν ξανά τις συντάξεις και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Εξαπολύουν και νέα φοροεπιδρομή στα ήδη πενιχρά εισοδήματα μας. Προχωράνε στη απελευθέρωση των πλειστηριασμών και για την πρώτη κατοικία, ταυτόχρονα υποβαθμίζουν και πετσοκόβουν την υγεία και την εκπαίδευση των παιδιών μας. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Αρκετά ματώσαμε. Αρκετά πληρώσαμε. Τώρα οργάνωση παντού, να έρθουν τα πάνω κάτω. Το προηγούμενο διάστημα με τις κινητοποιήσεις μας, με τη δράση μας καταφέραμε να τους καθυστερήσουμε, τώρα ήρθε η στιγμή να χαλάσουμε  τις αποφάσεις τους.
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!  ΟΛΟΙ ΣΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ