11 Αυγ 2015

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ
 ΠΕΜΠΤΗ 13-8-2015 ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μαζί με τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου ΝΔ ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται μέσα στον δεκαπενταύγουστο να ψηφίσουν το 3ο μνημόνιο. Ετοιμάζονται να χώσουν και νέα λεπίδα στο λαιμό των εργαζομένων αλλά και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων, προκειμένου να αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Το νέο μνημόνιο προβλέπει:
Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
Μείωση συντάξεων.
Μείωση παροχών υγείας.
Χτύπημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Νέα μέτρα για εργασιακά και συντάξεις τον Οκτώβρη.
Διατήρηση και εφαρμογή όλων των αντεργατικών νόμων των προηγούμενων μνημονίων
Ιδιωτικοποιήσεις στρατηγικών τομέων.   
Την ίδια στιγμή εξασφαλίζουν γενναία χρηματοδότηση στο μεγάλο κεφάλαιο, για τους τραπεζίτες και τους μεγαλοβιομηχάνους. Αποδεικνύεται ότι για αυτούς διαπραγματευόταν, για αυτούς γινόταν ο καυγάς, για το πώς θα εξασφαλίσουν τη κερδοφορία τους και τα προνόμια τους. Για αυτούς αυτή η πολιτική είναι μονόδρομος. Για μας μονόδρομος είναι ο δρόμος του αγώνα.
  
Συνάδελφοι
Αν σήμερα τους αφήσουμε, αύριο θα μας έρθουν και χειρότερα. Δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός, καμιά ανοχή, καμιά αναμονή. Παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Οργανώνουμε την αγώνα μας, την αντεπίθεση μας, μαζικά συλλογικά , μέσα από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ των ΟΤΑ  Δημιουργούμε μέτωπο αγώνα στη γειτονιά μαζί με τις ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. Δίνουμε ενιαία, δυναμική, μαζική, απάντηση και στη συγκυβέρνηση αλλά και στη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο τη Πέμπτη 13-8- 2015 στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


H Διοίκηση του Συνδικάτου