12 Ιουν 2013

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στις 10.30 π.μ.



Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης που με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε δίνει το δικαίωμα σε υπουργούς να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις ή κλείσιμο φορέων του Δημοσίου, ανοίγοντας το δρόμο για μαζικές απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο  και τους Δήμους.
Η απόφαση για κλείσιμο την ΕΡΤ έρχεται να ολοκληρώσει την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της, έχοντας σαν αποτέλεσμα χιλιάδες εργαζόμενους απολυμένους, όμως ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με τα Ελληνικά αμυντικά συστήματα και με άλλους δημοσίους οργανισμούς και επιχειρήσεις.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλούμε όλους  τους εργαζομένους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε συντονισμένο αγώνα, ενάντια στις απολύσεις και στην ανεργία. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να ανασυνταχθεί και να αντιπαραθέσει στην επίθεση διαρκείας του κεφαλαίου αγώνες μαζικούς με συνέχεια και προοπτική που θα ξεκινούν από τους τόπους δουλειάς και θα αγκαλιάζουν όλους τους εργαζόμενους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη 13 Ιούνη και στη συγκέντρωση στη πλατεία Αγ. Παρασκευής στις 10.30 το πρωί.
Καλούμε τα Σωματεία των Δήμων να καταδικάσουν άμεσα με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό της κυβέρνησης. Καμιά απόλυση - καμιά διαθεσιμότητα.
Ενιαία πάλη ενάντια, στο αυταρχικό κράτος της πλουτοκρατίας.
Ενιαία πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Οργανώνουμε τον αγώνα όλοι οι εργαζόμενοι μαζί.
Ένας για όλους και όλοι για έναν.
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Κανένας μόνος του!
                                                  
                                           H Διοίκηση του Συνδικάτου