4 Δεκ 2012

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Η Κυβέρνηση στριμωγμένη από τον αγώνα των εργαζομένων στους δήμους, ενάντια στις απολύσεις, επιχειρεί με τρυκ και ψέματα να πείσει την κοινή γνώμη αλλά και τους συναδέλφους ότι δεν απολύει αλλά απλά μετακινεί.
Εξέδωσε μάλιστα και εγκύκλιο ζητώντας από τους δήμους να συμπληρώσουν έντυπο για τις κενές θέσεις που μπορούν να καλυφθούν.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥΣ όταν εδώ κι ένα μήνα ο κος Στυλιανίδης Υπουργός Εσωτερικών έχει υπογράψει 58 Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν την κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων σε Δήμους, Περιφέρειες και ΝΠΔΔ κατ’ εφαρμογή του 4024/11 [μνημονίου 2] άρθρο 33 παρ. 1α. υλοποιώντας  έτσι την απόφαση τους για μείωση των εργαζόμενων στο δημόσιο και τους δήμους.
Τα δε ακριβή στοιχεία των καταργούμενων θέσεων τα έδωσαν και στο Υπουργείο του κου Μανιτάκη.
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους γνωρίζουν πολύ καλά την πραγματικότητα. Η επίθεση της συγκυβέρνησης είναι ενιαία στο χτύπημα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς, από την μια καταργήσανε τις κενές οργανικές θέσεις και από την άλλη σήμερα έχουν γεμίσει τους δήμους με εργαζόμενους με 5μηνες συμβάσεις από δουλεμπορικά γραφεία (Μ.Κ.Ο). και αύριο υπόσχονται προσλήψεις με μπλοκάκι.
Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παραπλανηθεί από την προπαγάνδα της Κυβέρνησης. Όλοι στον αγώνα να μην περάσουν οι απολύσεις. 

H Διοίκηση του Συνδικάτου