16 Ιαν 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 16 Γενάρη παράσταση διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των δήμων ΑΙΓΑΛΕΩ και ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αττικής προκειμένου να καταγγείλλει το άθλιο καθεστώς της απλήρωτης εργασίας που για μήνες ακολουθείται από τις Διοικήσεις (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) των πιο πάνω δήμων.

Απαιτήσαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Να πληρωθούν όλοι οι απλήρωτοι συνάδελφοι.

 

Απαράδεχτες ήταν οι απαντήσεις των διοικήσεων ότι δεν υπάρχουν λεφτά και μόλις η κυβέρνηση τους δώσει θα πληρώσουν τους εργαζόμενους, αποποιούμενοι την ευθύνη που και οι ίδιοι έχουν.

Επειδή σήμερα στους Δήμους της Αττικής η απλήρωτη δουλεία τείνει να γίνει καθεστώς, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι για μήνες δουλεύουν χωρίς μεροκάματο, το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ τις επόμενες μέρες θα οργανώσει αντίστοιχες παραστάσεις και σε άλλους δήμους που υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην παναττική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 17 ΓΕΝΑΡΗ, που θα είναι μια αποφασιστική απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε από την Κυβέρνηση και τους Δημάρχους και ταυτόχρονα η πιο δυνατή έκφραση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ελληνικής χαλυβουργίας.

Με βάση το άρθρο 32 παράγραφος 2 του καταστατικού μας που έχει εγκριθεί με την 4174/11 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 8/7/11, στην απεργία μπορεί να λάβει μέρος το σύνολο των εργαζομένων στους α΄ και β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, μελών και μη μελών του Συνδικάτου.



Όλοι στην Απεργία ΣΤΙΣ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 11π.μ.

Προσυγκέντρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ πλατεία Κάνιγγος 10.30 π.μ



H Διοίκηση του Συνδικάτου