10 Ιουλ 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ!!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Καταγγέλλουμε την αήθη, απαξιωτική, σεξιστική και υβριστική επίθεση του προϊστάμενου Καθαριότητας στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας απέναντι στον Πρόεδρο, τη Γενική Γραμματέα και τον Αν. Γενικό Γραμματέα του Σωματείου εργαζομένων του δήμου, στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για επερχόμενη συνάντηση για το πολύ σοβαρό θέμα της προσπάθειας να διευρύνει η δημοτική αρχή τις αρμοδιότητες των συνοδών απορριμματοφόρων.

Το ύφος του προϊστάμενου, γνωστού και από παλιά για την απολυταρχική και ρατσιστική συμπεριφορά του σε συναδέλφους ΑΜΕΑ, εγκύους και ηλικιωμένους, ήταν εντελώς απαράδεκτο και προκλητικό, χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις όπως «κομμουνοαρχίδι», «σούργελο», «μαλάκα».

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και να ξέρουν καλά οι δημοτικές αρχές, ότι προσπάθειες τρομοκράτησης των συναδέλφων αμολώντας τα «σκυλιά» τους όχι μόνο δε μας πτοούν, αλλά και ότι η ιστορία δείχνει πως τα ίδια τα «σκυλιά», επειδή τρομοκρατούνται μπροστά στους συσπειρωμένους εργαζόμενους, σύντομα δαγκώνουν τα αφεντικά τους.

Πρέπει άμεσα η Δημοτική αρχή να  πάρει θέση και να λάβει μέτρα απέναντι στην κατάχρηση εξουσίας που ακολουθεί ο συγκεκριμένος Προϊστάμενος, αλλιώς θα αποδειχτεί ηθική αυτουργός της στάσης του και συνυπεύθυνη για ότι κάνει και ότι γίνει στη συνέχεια.


 

Εικόνα που περιέχει κύκλος, γραμματοσειρά, κείμενο, σύμβολο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΕικόνα που περιέχει κύκλος, γραμματοσειρά, κείμενο, σύμβολο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ